';

ZO WERKT HET

WIJ GROEIEN MEE MET DE TIJD, DE GROEI, EN DE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN

De e-commerce markt en (online) technologieën groeien snel, net zoals onze klanten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar slimme verandering en interessante vernieuwingen. 
Ons logistieke proces is gekoppeld aan de nieuwste digitale technologie, waardoor vertrouwen, gemak, efficiëntie en flexibiliteit gegarandeerd worden.

INZICHT & CONTROLE

Het logistieke proces uitbesteden betekent het loslaten van zorgen, maar het behouden van inzicht en controle. Om dit te garanderen, biedt eWarehousing een digitaal klantportaal, wat door ons IT-team met elk mogelijk webshop platform gekoppeld kan worden. Via de computer of de app kunt u alle logistieke stappen volgen.

EFFICIËNT EN KOSTENBESPAREND

Onze digitale technologie geeft ons de mogelijkheid snel te schakelen en secuur te werken. Zelfs bij wijzigingen in het assortiment of verkoopvolumes. Hierdoor verloopt het order-, verzend- en retourproces efficiënter waardoor kosten bespaard worden.

GEAVANCEERD
IT SYSTEEM

Onze logistiek is gekoppeld aan de nieuwste digitale technologie en zichtbaar voor onze klanten in het klantportaal. Hierdoor heeft u direct inzicht in elke logistieke beweging.

WIJ KOPPELEN MET IEDERE WEBSHOP

O.A. MAGENTO, PRESTASHOP, WOOCOMMERCE, LIGHTSPEED, OPENCART, LUONDO EN MEER..

DOWNLOAD ONZE APP

APPLE IOS & ANDROID